Életbiztosítások

Befektetések

Az elmúlt években komoly sikertörténetnek nevezhető Magyarországon a befektetéssel kombinált biztosítások térhódítása, mely kiváló ötvözete a befektetésnek és az életbiztosításnak.

Forintban vagy középárfolyamon euróban, rövid-közép- vagy hosszútávra, egyénre szabott garantált hozamokkal.

 

Gyermekjövő program

A családoknak szükségük van egy biztos, személyre szabott, előre megtervezett megtakarítási programra, mely a fiatalok továbbtanulását, életkezdését biztosítja, és nem veszélyezteti a család megszokott életszínvonalát.

 

Nyugdíjprogram

Nem lesz nyugdíja!

Ön jogosan hiheti, hogy majd, amikor végre abbahagyja a munkáját, akkor a nyugdíjból származó jövedelme akkora lesz, mint amiből most él. Ez már most sem igaz. A most nyugdíjba menők átlagosan 30-50%-os életszínvonal esést élnek meg. Később ez a helyzet még drasztikusabban fog romlani.

Nem a politikusok lopták el az Ön nyugdíját!

Egyszerűen csak elfelejtettek Önnek szólni: 2012-től, amikor is az ötvenes években született nagy létszámú nemzedék elmegy nyugdíjba, messze nem lesz elég pénz, még a mai szerény összegű nyugdíjak finanszírozására sem. Nézzen szembe a tényekkel- ha Ön még nincs 50 éves, eddig viszonylag jól keresett vagy vállalkozó volt, akkor el kell búcsúznia attól az illúziótól, hogy majd az államtól kapott nyugdíjból meg tud élni.

Máshol hogyan lehetnek gazdagok a nyugdíjasok?

Párizs, London, Róma- bármerre is jár a világon, gazdag amerikai friss nyugdíjasok tömegeivel találkozhat. Ők hogyan csinálják? Pedig náluk nincs is állami nyugdíj. Ők már ezt kezdettől fogva tudták, ezért maguk építették fel a gazdag nyugdíjaskorhoz szükséges tőkét. Ilyen egyszerű!

Van remény Önnek is!

Ma már ugyanazok a lehetőségek Önnek is rendelkezésére állnak! Korszerű, értékpapír alapú megoldásokkal felépítheti azt a tőkét, amivel Ön is gazdag nyugdíjas lehet! Mindössze szakértő segítségre van szüksége! Szánjon rá 1 órát életéből- és ajándékozza meg magát sok-sok gazdag nyugdíjas évvel!

Minden hónap halasztás- 5 ezer forinttal kevesebb havi nyugdíj!

Egy átlagos negyvenes éveit taposónak minden hónap halasztás 5 ezer forinttal kevesebb havi nyugdíjat jelent. Ezért ne habozzon, jelentkezzen most! Szánjon rá egy órát díjtalan tanácsadásunkra!

Hogy tényleg legyen nyugdíja!

 

Egészség- és balesetbiztosítás

Eszébe jutott már, hogy a mindennapok forgatagában a túlhajszoltság, az egészségtelen életmód, a stressz milyen káros hatást gyakorolhat a szervezetünkre? Gondolt már arra, hogy egy esetleges betegség vagy baleset miatt hogyan pótolná jövedelme csökkenését? Felmerült már Önben, hogy a gyógyítással kapcsolatos költségeket és kiadásokat hogyan finanszírozná? Számolt már az orvos, az ápolás, a gyógyszerek, a hálapénz, az utazás, az esetleges külföldi gyógykezelés vagy beutaló nélkül igénybe vett szolgáltatások költségeivel?

Öngondoskodás nélkül egy hirtelen jött betegség anyagilag megviselheti. A balesetektől, betegségektől megvédeni nem áll módunkban, azonban felvértezzük Önt anyagilag, hogy a saját és a családja jövőjét biztonságban tudhassa és a gyógyítás -gyógyulás ne jelentsen különösebb anyagi terheket. A megoldást az egészség- és balesetbiztosítások nyújtják Önnek.

 

Pénztári szolgáltatások

Önkéntes Nyugdíjpénztár

Kis pénzből nagy nyugdíj! A gondtalan nyugdíjas évekhez elengedhetetlen az előgondoskodás. Az önkéntes pénztári tagsággal rendelkező pénztártagoknak 30%-os adójóváírás jár az éves befizetett tagdíjuk után. Azért, hogy nyugdíjas évei gondtalanul teljenek.

Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár

Gyógyszert, és egyéb sportszereket olcsóbban? Igen, az Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztári tagoknak ez is jár