Gépjárműbiztosítások

KGFB

Kötelező biztosítások kötése évfordulóra történő felmondás, vagy év közben történő adásvétel esetén.

 

CASCO

Teljeskörű töréskár, elemi kár, üvegtörés és lopás elleni, olcsó és átlátható védelem a személygépkocsikra, kishaszon-gépjárművekre, motorkerékpárokra vagy motoros és vitorlás hajókra. Az önrész tetszőlegesen választható, köthetőek hozzá kiegészítő biztosítások és tetszőlegesen állíthatók össze a biztosítási fedezetek.

 

Eurogap

Mindannyiunk nélkülözhetetlen és egyik kedvenc közlekedési eszköze az autó, amit mindenki szeretne biztonságban tudni. Hogyan tehetjük meg mindezt?

Új vagy használt gépjármű vásárlásakor gyakran előre félünk a lopástól, az elemi károktól, vagy attól, hogy összetörik az autónk. Ráadásul egy új autó az első pár évben még többet veszít az értékéből, amelyet egy káresemény bekövetkeztekor csak részben, az aktuális érték alapján térít egy CASCO vagy egy kötelező.

Az EUROGAP biztosítással mindezen kockázatok elkerülhetők. Ezzel az új és egyedülálló biztosítással Ön a gépjármű beszerzési árának megfelelő kártérítés-kiegészítésben részesül a CASCO vagy kötelező biztosítás által nyújtott kifizetésen felül.