Lakásbiztosítások

Családi otthonbiztosítás

A globális felmelegedés nemcsak azt jelenti, hogy pár fokkal nő az évi átlaghőmérséklet, hanem azt is, hogy Magyarország területén egyre szélsőségesebb időjárást okoz. Ezt mind sűrűbben észleljük óriási viharok, helyileg kialakuló jégesők, sőt tornádók formájában. A tetőt megrongálja a vihar, beázik a lakás, a jég tönkreteszi az üvegtetőt, a közvetett villámcsapás pedig a számítógépet, a televíziót és az egyéb elektromos berendezéseket.

Felkészülni a veszélyekre, és védekezni ellenük nem tudunk, de megvéd minket a lakásbiztosítás! Egy felelősségteljesen gondolkodó ember megvédi, biztosítja vagyonát, élete munkáját havi pár ezer forint ellenében.

 

Többlakásos épületbiztosítás

Társasházak és lakóközösségek számára optimális és költségkímélő megoldás a többlakásos épületbiztosítás. A módozat az épületben található lakásokra és közös tulajdonú helyiségekre nyújt biztosítási védelmet a különféle veszélyekkel szemben. A társasház lakóinak is lehetősége van már havi pár száz forintért biztosítania vagyontárgyait, bútorait, értékeit.

Előnyös, mert a közös képviselőnek így egyetlen biztosítóval kell tartania a kapcsolatot, ha netán megtörténne a baj.

 

Ingóságbiztosítás

Társasház-biztosítások mellé köthető kiegészítő biztosítás a lakásban tárolt vagyontárgyak védelmére. Ez a termék teljes körű védelmet biztosít az illetéktelen behatolókkal, valamint az időjárás viszontagságaival szemben, legyen szó villámcsapásról, tűzről, vagy beázási károkról.